Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü’nde iç transfer çalışmaları devam ediyor.İç transferi kısa...

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü’nde iç transfer çalışmaları devam ediyor.

İç transferi kısa sürede neticelendirip, dış transfere yoğunlaşmak isteyen Malatyaspor Futbol Kulübü Yönetimi, görüşmelerine hız kazandırdı. Sözleşmesi biten futbolcuların hepsiyle görüşme yapacak olan sarı kırmızılı yönetim, kadroda tutmayı planladığı futbolcular ile kısa süre içinde sözleşme imzalamayı da planlıyor.

Transfer çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Malatyaspor Futbol Kulübü basın sözcüsü Şahin Özer, iç transferde görüşmelerin yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydetti. Özer, şuana kadar görüşmelerde net bir sonuç çıkmadığını ifade ederek, “İç transferde görüşmelerimiz devam ediyor. Şuana kadar netleşen bir şey yok. 3-5 gün içerisinde iç transferi noktalamak istiyoruz. Bu noktada da çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Reklam
Reklam

Özer, diğer bir yandan da dış transferde gündemlerinde olan futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz