Spor Toto 2. Lig

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Emrah Altun, yarın yapılacak olağanüstü kongreye tüm kongre üyelerini ve taraftarları davet etti.

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Emrah Altun, yarın yapılacak olağanüstü kongreye tüm kongre üyelerini ve taraftarları davet etti.

Emrah Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta çarşamba günü yapılması gereken ancak yeterli çoğunluk sağlanmaması üzerine ertelenen olağanüstü kongrenin yarın yapılacağını belirtti.

Kimsenin önünü kesmemek için geçen haftaya kadar yönetim kurulu oluşturma çalışması yapmadıklarını ifade eden Altun, şunları kaydetti:

"Kongrenin ertelenmesinden sonra başkanımız yönetim kurulu listesi oluşturmak için çalışmalara başladı. Bazı revizyonlara gidilerek yönetim kurulu güçlendirme çalışmalarımız sürüyor. İnşallah yarın Tokatspor kongresini yaparak yeni yönetim kurulunu oluşturacağız. Kongre üyelerimizi ve taraftarlarımızı yarın yapılacak olağanüstü kongreye bekliyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ekber Türkoğlu / Önder Felek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz