Spor Toto 2. Lig

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un...

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un destek verildiği takdirde başarıya ulaşılabileceğini söyledi.

Akın, Malatyaspor’un hak ettiği yerlere gelebilmesi adına Malatya şehrine önemli görevler düştüğünü belirterek, hep birlikte hareket edilmesiyle birlikte başarının da geleceğini kaydetti.

Birlik ve beraberliğin takımın başarısında büyük rol oynadığına dikkat çeken Akın, “Malatyaspor hak ettiği yerde değil. Tabi el birliğiyle başarıya ulaşmak mümkün olacaktır. Bütün kurum ve kuruluşlar ile şahıslar hep birlikte Malatyaspor’a destek vermeliler. Bu destekleri il olarak verirsek, bir sinerji meydana gelirse Malatyaspor’un Süper Ligde mücadele etme imkanına ulaşacağını biliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Akın, Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’deki yerini tekrar alacağına inandığını belirterek, “Bu Malatyaspor’un başına gelen ilk hadise değil. Daha öncede Malatyaspor Süper Lig’den düşmüştü. Ancak büyük bir azim ve gayretle Süper Lige çıkma imkanını yakalamışlardı. Ben tekrar o güzel, mutlu ve başarılı günlere ulaşılacağına inanıyorum. Ve Malatya’mızın bu alanda futbolumuza alaka göstermesini bekliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: