Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor, dış transferde üçüncü imzayı Gençlerbirliği’nden transfer ettiği...

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor, dış transferde üçüncü imzayı Gençlerbirliği’nden transfer ettiği Kemal Bersis Çanak’a attırdı.

Denizli Belelediyespor iç ve dış transfere devam ediyor. İç transferde İbrahim Çelik, Hasan Demir ve Süleyman Olgun’a imza attıran Denizli Belediyespor, dış transferde de Denizli Süper Amatör Küme takımlarından Gökhan Demir ve Ferhat Kölkesiz’le sözleşme imzalamıştı. Kırmızı-beyazlılar, bu kez de Gençlerbirliği’nden 21 yaşındaki stoper Kemal Bersis Çanak’ı transfer etti. Kulüp binasında ki imza törenine Başkan Rüşan Uzunoğlu ve Teknik Direktör Adnan Erkan katıldılar.

Reklam
Reklam

Başkan Uzunoğlu, transferde imzaların devam edeceğini belirterek, "Kemal Bersis genç bir yetenek. Defansımıza katkı sağlayacak. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Çok değerli bir kulübe geldiğine belirten Kemal Bersis Çanak, "Benim mevkimde oynayan çok tecrübeli futbolcular Hasan ve İbrahim ağabeylerim var. Onlardan öğreneceğim çok şey var. Denizli Belediyespor’da başarılı olup, kendimi göstermek istiyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: