Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Futbol Şube Sorumlusu Orhan Barman, yapılan...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Futbol Şube Sorumlusu Orhan Barman, yapılan transferlerin Malatya’ya büyük heyecan getirdiğini söyledi.

Yeni sezon öncesi iyi bir takım oluşturduklarını kaydeden Barman, “Transferde özellikle teknik heyetimizin hazırladığı liste doğrultusunda yüzde 90 gerçekleştirdik. İlk etap kamp çalışmamızı Malatya’da gerçekleştirdik. Yaklaşık 10 gün süren bir kamp dönemi geçirdik. Buradaki çalışmalarda kaliteli bir ekip oluşturduğumuzu gördük. Teknik Direktörümüz Gürses Kılıç’ın disiplinli davranışlarıyla iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Uyum sorunu yaşayacağımıza inanmıyorum. Hazırlık süreci de uzun tutuldu. Oyuncularımız arasında iyi bir kaynaşma sağlandı” dedi.

Reklam
Reklam

“2-3 FUTBOLCU DAHA ALACAĞIZ”

Barman, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Oyuncu kalitemiz bu ligin üzerinde. Kamuoyu da bunu söylüyor. Transferler Malatya’ya iyi bir heyecan getirdi. Futbolcu arkadaşlarımız günden güne birbirlerine daha iyi alışıyor. Transfer çalışmalarımızı büyük oranda bitirdik. 2-3 oyuncu daha alacağız. Bugün akşam kampa bir forvet oyuncusun katılmasını bekliyoruz ama bu netlik kazanmadı. Netlik kazandığında kamuoyuna futbolcumuzun ismini açıklayacağız. Özellikle Süper Lig ve TFF 1. Ligin kamp çalışmalarının bitimini de bekleyeceğiz. Eğer takımlar düşünmezse, listemizde olan bu futbolcuları da almayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

“HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Ligin üzerinde bir takım oluşturduklarını söyleyen Barman, “Şehir, transferleri gördükçe takıma sahip çıkmaya başladı. Antalya’da play off’larda şampiyon olduğumuz gibi şehir bayraklarla süsleniyor. Halende bayraklar asılmaya devam ediyor. Şehir takımı sahiplendi. Hep birlikte hareket edilirse başarı da gelecektir. Grupta 2 iyi takım var. Balıkesirspor ve Yeni Malatyaspor grubun iyi ekipleri. Bu anlamda lige iyi hazırlanıyoruz. İlk 5 hedefimiz var ve bu hedeften şaşma yok” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: