Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Denizlispor’dan Hüzeyfe Doğan ile 2 yıllık...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Denizlispor’dan Hüzeyfe Doğan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Üçüncü etap kamp çalışmalarını Bolu Termal’de sürdüren Yeni Malatyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip, transfer çalışmaları kapsamında Denizlispor’da forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Hüzeyfe Doğan’ı renklerine kattı.

Uzun yıllar Süper Lig’de ve TFF 1. Lig’de forma giyen tecrübeli oyuncu, sözleşme imzalanmasının ardından takımın Bolu’daki kampına katıldı.

Reklam
Reklam

Yeni Malatyaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu kaydeden Doğan, "Malatyaspor camiası büyük bir camia ve yeniden güzel günlerine dönmek amacıyla iyi bir ekip kurdu. Ben de bu ekibin bir parçası olmaktan son derece mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte Malatyaspor’u istenilen hedefe ulaştırmaya çalışacağız" dedi.

Tecrübeli futbolcu, Malatyalı taraftarların her zaman yanlarında olarak takımı desteklemelerini istediğini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: