Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da altyapıdan alınarak, profesyonel yapılan Burak Açil,...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da altyapıdan alınarak, profesyonel yapılan Burak Açil, Mert Ali Turgut ve kaleci Mesut Çiğdem’in hazırlık kampındaki performansları teknik heyeti memnun etti.

Yeni Malatyaspor’un geçtiğimiz yıl altyapısından alarak profesyonel takım kadrosuna kattığı ofansif orta saha oyuncusu Mert Ali Turgut, defansif orta saha ve stoper mevkiinde oynayan Burak Açil ile kaleci Mesut Çiğdem'in yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde gerçekleştirilen kamp çalışmalarında hırslı görüntüleri dikkat çekiyor. Gelecek yıllarda Yeni Malatyaspor’un ve camianın çok şey beklediği yıldız adayları Mert Ali Turgut, Burak Açil ve Mesut Çiğdem daha önce U-13, U-14, U-15, U-16 ve U-17 kategorilerinde Milli takımlar, bölge karmalarında ve milli takımın İstanbul Riva’daki çalışmalarında da yer aldı. Yeni Malatyaspor’da yönetim ve teknik heyet, henüz 17 yaşındaki genç oyuncuları kadrosunda tutarak, önümüzdeki yıllarda takım içersinde de değerlendirmeyi düşünüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz