Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, Göztepespor’dan...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, Göztepespor’dan alınan Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu ile bonservisindeki problem nedeniyle yolların ayrıldığını duyurdu.

Yeni Malatyaspor’da Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Göztepespor’dan 2 yıllık anlaşma yaptıkları Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu ile bonservisindeki problemi nedeniyle yollarımı ayırdıklarını belirterek, kulüp olarak bu transferden vazgeçtiklerini söyledi.

Şuanda herhangi bir transfer görüşmesinin olmadığını kaydeden Özer, “Transfer çalışmalarımızı tamamladık. Ancak teknik heyetimizin isteği doğrultusunda transfer yapabiliriz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz