Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Altay, transfer çalışmalarına devam ediyor.Kadrosuna şuana kadar...

Spor Toto 2. Lig yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Altay, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Kadrosuna şuana kadar 11 futbolcu takviye eden Altay, son olarak Tavşanlı Linyitspor’un forveti Fatih Yılmaz ile anlaştı. Altay ile 2 yıllık sözleşme imzalayan 23 yaşındaki golcü oyuncu futbola Ceyhanspor altyapısında başladı. İlk antrenmanına takımla birlikte Gaziemir tesislerinde çıkan Yılmaz, “Altay’ın eski günlerine dönmesi için elimden geleni yapacağım. Bu sene atacağım goller ile büyük Altay tekrar 1.Lig’e yükselecek” dedi.

Reklam
Reklam

GÜLBENT: "TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR"

Teknik Direktör Beyhan Çalışkan’ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Altay Basın Sözcüsü Ergül Gülbent, “Gölcük kampında oynadığımız Turgutlu ve Nazilli hazırlık maçlarında eksilerimizle artılarımızı da gördük. Eksik yönlerimizi gidermek için çalışmalarımız hızlı ve dikkatli bir şekilde sürüyor. TSYD kupasında oynayacağımız 2 maçta eksiklerimizi son kez görmemize yardımcı olacak. Hocamızın isteği doğrultusunda forvet ve orta sahaya birer takviye yapmak istiyoruz. Geçen sezon Fethiyespor’da kiralık oynayan Bursaspor’un 19 yaşındaki ön liberosu Aykut Turan ile de el sıkıştık. Kendisi resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başlayacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: