Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, amaçlarının iyi bir Tokatspor oluşturmak olduğunu söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, amaçlarının iyi bir Tokatspor oluşturmak olduğunu söyledi.

Altunsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nevşehir kampının iyi bir ortamda geçtiğini belirterek, "Kamp çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Oyuncularımın kampta gösterdikleri performanstan dolayı çok mutluyum. Günde çift idman yaparak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Takımdan ayrılan ve kadroya yeni katılan futbolcuların olduğunu ifade eden Altunsoy, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Kadromuzda geçen sezondan 3 futbolcumuz var, 21 futbolcumuz ise yeni. Takımımızda uyum sorunu yaşamamak için hazırlık maçları oynuyoruz. Bir hazırlık maçımızda berabere kaldık. Diğer hazırlık maçını ise 3-1 kazandık. 17 Ağustos tarihine kadar Nevşehir'de kampta olacağız. 17 Ağustos'ta öğleden sonra futbolcularıma 4 gün izin vereceğim. 21 Ağustos tarihinde Tokat'ta toplanarak hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Amacımız iyi bir Tokatspor oluşturmak."

Muhabir: Ekber Türkoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: