Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu'nun Başkanı İsmail Akdağcık, maddi sıkıntıların devam ettiğini belirterek, "Personelimize 8 aydır

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu'nun Başkanı İsmail Akdağcık, maddi sıkıntıların devam ettiğini belirterek, "Personelimize 8 aydır maaş veremiyoruz. Hiç olmazsa çalışanlarımıza bayram öncesi ödeme yapmak istiyoruz" dedi.

Akdağcık, kulüp tesislerinde yönetim kurulu üyesi Akif Demircioğlu ile düzenlediği basın toplantısında, sezon öncesi takımın hazırlıklarını sürdürdüğünü, kulübün maddi sorunlarının artarak devam ettiğini söyledi.

Takımın ekonomik sorunlarının her geçen gün büyüdüğünü vurgulayan Akdağcık, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Maddi sıkıntımız devam ediyor. Maalesef bunun çaresini bulmuş değiliz. Tarsus Belediye Başkanı ve onursal başkanımız Burhanettin Kocamaz'ın, 600-700 bin TL'lik yardımının dışında yardım bulmuş değiliz. Yeni oyuncularla anlaşma yapmamıza rağmen ödemelerin 1/3'nü dahi ödemiş değiliz. Önümüzdeki günlerde ödeme yapacağımıza söz verdik. Fakat nasıl ödeyeceğimizi kara kara düşünüyoruz. Personelimize 8 aydır maaş veremiyoruz. Hiç olmazsa çalışanlarımıza bayram öncesi ödeme yapmak istiyoruz. Fakat somut bir kaynak bulamadık. Dayanacak gücümüz kalmadı. Çözüm ne gerekiyorsa, biz her zaman açığız. Herkesin duyarlı olması gerekiyor. 440 bin nüfuslu bir kent tek profesyonel takımını yaşatamıyor. Çok üzücü bir durum. Acil para bulunması gerekiyor."

-23 yeni oyuncu-

İlk etap kamp çalışmalarını Tarsus'ta yaptıklarını, ikinci etap kamp çalışmaları için Kocaeli Kartepe'ye gittiklerini hatırlatan Akdağcık, bu sezon 23 yeni oyuncu ile anlaşmaya vardıklarını ifade etti.

Akdağcık, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Şunu açıkça belirtmek gerekir ki, geçtiğimiz sezondan birçok oyuncu, maç başı alacaklarını alamadıklarından dolayı federasyona başvuruda bulundular ve serbest kaldılar. Geçtiğimiz yılki ana kadrodan 3-4 oyuncu kaldı. Diğer tüm oyuncularla yollarımızı ayırdık. Hazırlık kampında sakatlanan Şenol ve yeni transfer Hasan'ın durumu iyi. Fakat Aydın maçında ön çapraz bağları kopan Harun, en az 6 ay sahalardan uzak kalacak. Harun'un sakatlanması nedeniyle stoper mevkisine bir oyuncu alacakken, iki oyuncu almak zorunda kalacağız."

Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: