Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig B Kategorisi takımlarından Tarsus İdman Yurdu yeni sezona 'Merhaba' dedi. Takımda...

Spor Toto 2. Lig B Kategorisi takımlarından Tarsus İdman Yurdu yeni sezona 'Merhaba' dedi. Takımda yeni futbolcular basına tanıtıldı.

Yurdu Burhanettin Kocamaz tesislerinde düzenlenen tanıtım töreninde konuşan kulüp başkanı İsmail Akdağcık, takımla yollarını ayıran futbolculardan bazılanın maddi sıkıntıdan, kimilerinin ise kendi rızalarıyla gittiklerini söyledi.

İyi bir takım kurduklarını ve 19 yeni futbolcu transfer ettiklerini belirten Akdağcık, 2 futbolcu daha alarak transferi kapatmayı düşündüklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ciddi anlamda hazırlık maçı yapamadıklarını belirten Akdağcık, "Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Ses getirecek ve sürpriz yapacak bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Takımımız maddi sıkıntı içinde, ancak bizim hiçbir kurumla kavga etme lüksümüz yok. Biz barış, kardeşlik ve dostluk içinde bulunuyoruz. Sıkıntımız devam edecek. Çünkü Belediyeler olmadan ülkemizde takımlar çok sıkıntı çekiyor. Yasalar uygun olsa, Belediye çatısı altında olsak çok iyi olur ama yasa ne yazık ki uygun değil. Bize de belediye dışında kimse destek olmuyor. Her şeye rağmen yeni sezonda sürpriz yapacağımıza ve başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Tarsus Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Burhanettin Kocamaz ise yaptığı konuşmada, takıma maddi destek sözü verip de, sözünü yerine getirmeyenleri kınadığını belirtti.

Konuşmaların ardından Tarsus İdman Yurdu Başkanı İsmail Akdağcık, Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak ve ekibi yeni futbolcuları gazetecilere tanıttı.

Reklam
Reklam

Daha sonra Eshab-ı Kehf’e geçen Tarsu İdman Yurdu yöneticileri, teknik heyet ve sporcular, burada kesilen koçun ardından yeni sezon için dua etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: