Spor Toto 2. Lig

DENİZLİ (İHA) – Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Denizli Belediyespor’da Eyüpspor karşısında...

DENİZLİ (İHA) – Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Denizli Belediyespor’da Eyüpspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanırken, teknik direktör Adnan Erkan, hakem hatalarının canlarını yaktığını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 4. hafta maçında kendi sahasında, kendisi gibi 1 puanı bulunan Eyüpspor karşısında 3-1 mağlup olan Denizli Belediyespor’da alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Kaleci Ali’nin uzatma dakikalarında kırmızı kart görmesi ve cezalı duruma düşmesiyle morallerin iyice bozulduğu kırmızı-beyazlı ekip, 4. hafta sonunda 1 puanla puan cetvelinin dibine yerleşti.

Reklam
Reklam

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, 3 haftadır bariz hakem hataların ön plana çıktığını belirterek, oynadıkları futbolun karşılığını hakem hatalarından dolayı alamadıklarını söyledi. Eyüpspor karşılaşmasında da İzmir Bölgesi hakemi Serdar Özkan’ın yanlış kararlarıyla maça damgasını vurduğunu ve yüzde 100 bir penaltılarının verilmediğini söyleyen Erkan, hakem hatalarının canlarını yaktığını söyledi.

Oynadıkları oyunun karşılığını hakemlerin yanlış kararlarıyla alamadıklarını ve emeklerinin çalındığını söyleyen Erkan, “Maçlarımızda hakem hataları ön plana çıkıyor. Her şeye rağmen moral bozmak yok. Kısa sürede toparlanmalıyız. Şansız goller yiyoruz. Kırılma noktalarında da kaçırıyoruz. Ligin başında böyle sonuçlar doğaldır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: