Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da sağ bek oyuncusu Yasin Palaz, Kızılcahamamspor...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da sağ bek oyuncusu Yasin Palaz, Kızılcahamamspor maçıyla birlikte 2’de 2 yaptıklarını hatırlatarak, galibiyet serisinin devamının geleceğini söyledi.

Palaz, grup lideri Kızılcahamamspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Maçtan önce beşte beşi bozmak istediğimizi söylemiştik. Allah’ın izniyle bunu da başardık. Bizde iki de iki yaptık. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Galibiyet serisinin bundan sonra da devam edeceğini kaydeden tecrübeli futbolcu, “Amacımız herkesin bildiği gibi şampiyon olmak. Yoldan dönmeden, sonuna kadar bu yola devam edeceğiz. Arkadaşlarımın ayaklarına ve yüreğine sağlık. Bizi her zaman destekleyen, içeride ve deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu galibiyeti taraftarlarımıza ve Malatya şehrine armağan ediyoruz. İnşallah bunun devamı da gelecek” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: