Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, "İskenderun Demirçelikspor karşılaşmasından 1 puanla ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, "İskenderun Demirçelikspor karşılaşmasından 1 puanla ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi.

Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu kendi sahalarında İskenderun Demirçelikspor ile karşılaştıklarını hatırlatarak, bu maçta girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini ifade etti.

Karşılaşmadan 3 puan kazanmak istemelerine rağmen bu maçtan 1 puanla ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını anlatan Erdem, "Bir çok pozisyonu değerlendiremedik. Karşılaşmanın hakimiyeti bizdeydi. Takımın performansından çok memnunuz. 5 haftadır yenilmiyoruz. Artık karşılaşmalardan galip çıkmayı istiyoruz. Kırklarelispor, daha iyi yerlere gelecek. Kırklarelispor taraftarlarına da vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz