Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor, kendi evinde konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu’nun...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor, kendi evinde konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu’nun 3-1’lik net bir skorla mağlup etti ve zirve yarışına ortak oldu.

Turgutluspor Teknik Direktörü Koray Cinel, geçen hafta iyi oynadıkları maçı kaybettiklerini hatırlatarak, “Oldukça talihsiz bir mağlubiyetti. Tarsus İdman Yurdu kadro kalitesi olarak ligin daha üst sıralarında olması gereken bir takım. Önemli oyuncuları var. Onlara bu uzun maratonda başarılar diliyorum. Ergün, Raşit başta olmak üzere oyuncularımızın tam kapasite ile oynadığı maçlarda kazanma oranımız daha yüksek oluyor. Ergün’ün gol şansızlığını kırması takımım adına önemli bir gelişme takımımıza artık daha önemli katkılarda bulunacaktır. İsmail Köse ne kadar yetenekli olsa da genç bir oyuncu, oyunu biraz bireysel olsa da azmi bizi sevindiriyor. Tecrübe kazandıkça daha iyi olacaktır. Çünkü İsmail yetenekleri açısından harika bir oyuncu ve takım içinde sürekli görmekten memnun oluyorum. Bugün ilk kez ilk 11 oynayan İbrahim verdiğimiz tüm görevlerini yerine getirdi. İyi niyetli mücadelesini verdi” dedi.

Reklam
Reklam

Turgutluspor’un otoritelerden tam not aldığı müsabakada suskun golcü Ergün Çakır 2012-2013 sezonunda ilk kez golle tanıştı. Ergün, sezona şanssız başladığını söyleyerek, “Bu sezona biraz şansız başladım ama bu hafta iki gol atarak, takımının galibiyet gelmesinde rol oynadığım için oldukça mutluyum. Benim gol atmamdan daha önemli olan Turgutluspor’un maçtan 3 puan ile ayrılmasıdır. Tabi ki golle tanıştığım için mutluyum gelecek haftalarda daha iyi maçlar çıkaracağım o psikolojik baskıyı üzerimden attım. Artık Turgutluspor zirve yarışının ortaklarındandır. İyi oyunumuzun karşılığını almak güzel bir duygu. Çıkışımızı sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Turgutluspor’da geçtiğimiz haftalarda yaşamını yitiren Ömer Yaşar’ın yerine yedek listede yer alan İnterspor Ege Bölge Temsilcisi Fethi Gevik yönetim kuruluna girdi. Turgutluspor Perşembe günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Balıkesirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Turgutluspor kupa mesai için ara vermeden çalışmalarına başlayacak.

Reklam
Reklam

Turgutluspor’da sakatlığı devam eden Necati dışında eksik bulunmuyor. Sarıyespor maçında gördüğü sarı kartla cezalı durumuna düşen Hasan Engin ise ligde oynanan Tarsus İdman Yurdu maçıyla birlikte cezasını tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: