Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor ligdeki iyi gidişatını Türkiye kupasına da taşımak...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor ligdeki iyi gidişatını Türkiye kupasına da taşımak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda Perşembe günü Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan kırmızı-siyahlılar, mutlak tur parolasıyla çalışmalarına devam ediyor. Turgutluspor ligin son dört haftalık periyodunda üç galibiyet ve bir mağlubiyet elde etmişti. Bu maçlarda Turgutluspor rakip ağları sekiz kez havalandırırken, kalesinde dört gol görmüştü. Bu periyotta dokuz puan toplayarak, ligin üst sıralarına tırmanma başarısı gösteren kırmızı siyahlılar, Ziraat Türkiye Kupası'nda da bu performansı sürdürmek istiyor.

Reklam
Reklam

Turgutluspor, Türkiye Kupası macerasına ikinci turdan başlamış ve üçüncü lig temsilcisi Bingölspor’u saf dışı bırakarak üçüncü tura yükselmişti. Çekilen üçüncü tur kuralarında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Balıkesirspor ile eşleşen Turgutluspor, rakibini saf dışı bırakmak istiyor.

ALİ ALTINAY: “GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİBİZ, TAKIMIMIZ SORUNSUZ YOLUNA DEVAM EDİYOR”

Zorlu Kupa eşleşmesi öncesi açıklamalarda bulunan Turgutluspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Altınay, iyi bir seri yakaladıklarına değinerek, “Bu periyotla birlikte yükselişe geçerek üst sıralara tırmanıyoruz. Genç ve dinamik bir ekibiz, takımımız sorunsuz yoluna devam ediyor. İki kulvarda da söz sahibi olmak istiyoruz. Türkiye kupasında gidebileceğimiz yere kadar ilerlemek istiyoruz. Kupa maçları heyecanı yüksek müsabakalardır. Biz rakibimizi saf dışı bırakabilecek güçte bir ekibiz. Herkesin de takdir edeceği gibi oldukça genç bir ekibiz takımımızın yaş ortalaması 23. Bazı maçlarda tecrübesizliğimizin kurbanı olabiliyoruz. Ama mücadelemiz ve kazanma isteğimiz hiçbir zaman azalmıyor. Öğrenmeye açık bir takımız, teknik heyetimiz de bu konuda takıma pozitif katkı sağlıyor. Lig sonunda ipi göğüslemek istiyoruz. Takımımız adına uzun vadeli planlarımız var ve geleceğin Turgutluspor’unu kurmak hedefindeyiz. Kupada da söz sahibi olmak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz, oyuncularımız bu zorlu ve yorucu periyodun üstesinden gelebilecek kapasitedeler" dedi.

Reklam
Reklam

Bu arda Turgutluspor da zorlu Türkiye Kupası karşılaşması öncesi fibula kemiğinde kırık bulunan Necati dışında eksik bulunmuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: