Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor, deplasmanlarda tutunamıyor.Hafta sonu oynanan Polatlı Bugsaşspor karşısında...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor, deplasmanlarda tutunamıyor.

Hafta sonu oynanan Polatlı Bugsaşspor karşısında da skoru koruyamayarak evine eli boş dönen Turgutluspor, oynadığı 5 deplasman maçında sadece 5 puan toplayabildi. Turgutluspor 45 dakika boyunca rakibinden 1 kişi fazla oynamasına rağmen, bu şansını iyi değerlendiremedi. Turgutluspor yarın top başı yaparak, hafta sonu iç sahada konuk edeceği Ünyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Turgutluspor Basın Sözcüsü Fevzi Ülker, deplasman fobilerinin oluştuğunu söyleyerek, ”Maçı neredeyse tek kale oynadık ancak gol atamayınca puan kaybının önüne geçemiyoruz. Takımımızın performansından memnunuz. Genç bir ekibiz böyle inişli çıkışlı performanslarımızı buna bağlıyorum. Uzun bir maraton ve biz bu sürecin ardından ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz. İç saha karnemiz daha iyi deplasmanda da puan ve ya da puanlar alabilirsek ligde hep üst sıralarda oluruz. Dediğim gibi yol uzun ve biz takımımızın ve teknik kadromuzun sonuna kadar arkasındayız” dedi.

Reklam
Reklam

Kırmızı-siyahlılarda Necati'nin sakatlığı devam ederken, Balıkesirspor karşısında dizinden sakatlanarak oyundan çıkan stoper Bahadır da sakatlananlar listesine eklendi. Bahadır’ın durumunun doktor raporundan sonra netleşeceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: