Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, Alanyaspor...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, Alanyaspor maçında çok iyi mücadele etmelerine rağmen, çok arzuladıkları 3 puanı alamadıklarını söyledi.

Alanyaspor karşısında birçok gol pozisyonu yakalamalarına rağmen gol ya da goller atamadıklarını kaydeden Kahya, “Beceriksizlik ya da şansızlık top bizi sevmedi. İyi mücadele ettik. Rakibe pozisyon bile vermedik. Fakat istediğimiz golü ya da golleri de atamadık. Üzgünüz” dedi.

Gol yollarında daha dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çeken tecrübeli futbolcu, “Kötü oynamadık, kötü oynadığımızı da kimse söylemez. Gol yollarında biraz daha dikkatli olursak, istediğimiz sonuçları elde ederiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kahya, Gaziosmanpaşa maçını kazanarak, puan kayıplarını telafi etmek istediklerini dile getirerek, “Önümüzde Gaziosmanpaşa maçı var. Puan kayıplarını bu maçta telafi etmek istiyoruz. Üst sıralardan kopmama adına da puan kayıplarını bir an önce telafi etmemiz gerekiyor. İnşallah iyi olacak” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz