Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor, Pazar günü evinde oynayacağı...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor, Pazar günü evinde oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İskenderun 5 Temmuz Stadı'nda çalışmalarına devam eden İskenderun Demir Çelikspor'da kaptan Salih, Hüseyin Düz, Erman, Mustafa Soytaş ile Ömer Gür'ün sakatlığı sürüyor. Kırmızı kart cezalısı olan ve geçen hafta cezası sona eren Halil İbrahim'in bu hafta yapılacak Eyüpspor karşılaşmasında yer alması bekleniyor.

İskenderun Demir Çelikspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, Eyüpspor maçında iyi futbol sergileyip 3 puan kazanmayı hedeflediklerini belirterek, "Sakat olan futbolcularımızın oynayıp oynamayacağını doktorlar karar verecek. Oynayamayacak futbolcularımızın yeri dolduracak genç futbolcularımız bulunmakta. Taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz