Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Ünyespor maçı...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Ünyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Turgutluspor Teknik Direktörü Koray Cinel, iyi bir takıma sahip olduğuna değinerek, “Tüm oyuncularım sahada iyi niyetleriyle mücadele ediyorlar. İyi oynadığımız maçlarda puan ya da puanlar alamadığımız oldu bence bu tamamen şanssızlığımızdan kaynaklanıyor. Oynadığımız futbol kalitesinde ve mücadele seviyemizde herhangi bir sorun yok. Sezon öncesi tüm Turgutlu halkına ve Turgutluspor camiasına sirayet eden öze dönüş yavaş yavaş meyvelerini veriyor. Turgutluspor hiçbir zaman hedefe olmayan bir camia olmamıştır ve olmayacaktır. Hedefi sahada ki oyuncunun performansı belirler. Biz bu uzun lig maratonunda üst sıralarda yer almak istiyoruz ve bu amaç doğrultusunda yoğun bir mesai harcıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın bizi sabırla desteklesinler onlara ihtiyacımız var” dedi.

Reklam
Reklam

Kırmızı-siyahlı ekipte, sakatlıkları bulunan Necati ve Bahadır dışında eksik bulunmuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: