Spor Toto 2. Lig

Kırmızı Grup'ta dün Çankırıspor ile 1-1 berabere kalan Turgutluspor'un teknik direktörü Koray Cinel, "Çankırı'dan 3 puanla dönemememizin tek nedeni maçın

Kırmızı Grup'ta dün Çankırıspor ile 1-1 berabere kalan Turgutluspor'un teknik direktörü Koray Cinel, "Çankırı'dan 3 puanla dönemememizin tek nedeni maçın orta hakemidir" dedi.

Cinel gazetecilere yaptığı açıklamada, Çankırı'ya 6 eksik oyuncuyla gittiklerini, karşılaşmada öne geçmelerine rağmen 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını belirtti.

Oyuncularının performansından memnun olduğunu ifade eden Cinel, "Hepsi sahaya çıktı ve aslanlar gibi mücadele ettiler. Onları tebrik ediyorum. Çankırı'dan 3 puanla dönemememizin tek nedeni maçın orta hakemidir. İkinci yarıda iki net penaltımızı çalmayarak bizi 3 puandan etmiştir. 2 haftadır Turgutluspor rakipten çok hakemlerle mücadele etmek zorunda kalmıştır" görüşünü savundu.

Reklam
Reklam

Kulüp Başkanı Murat Ayhan da hakemlerin 2 haftada 4 puanlarını engellediğini ileri sürdü.

Bu hafta sahasında Tepecikspor ile karşılaşacak kırmızı-siyahlılarda cezaları biten Raşit, Özkan ve Şevket takımda yer alabilecek. Sakatlıkları süren Bahadır ve Necati'nin tedavilerine devam edildiği, Youssef'in durumunun ise maç günü belli olacağı ifade edildi.

Muhabir: Erkan Şimşek / Halil Şahin / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: