Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un antrenörü Hakan Çalışkan, "Sezon başından beri tüm hakem kararlarının aleyhimize olması,

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un antrenörü Hakan Çalışkan, "Sezon başından beri tüm hakem kararlarının aleyhimize olması, bizleri moral motivasyon anlamında etkilemektedir" dedi.

Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu 4-1 kazandıkları İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasında 1-0 mağlupken attıkları golün nizami olduğunu savunarak, golün geçersiz sayılmasının ve 50. dakikada aleyhlerine verilen faulün düşündürücü olduğunu söyledi.

Sezon başından beri tüm hakem kararlarının aleyhlerine olduğunu ileri süren Çalışkan, bu durumun kendilerini moral motivasyon anlamında etkilediğini belirterek, "Biz her zaman temiz futbol ve centilmenlik sınırları içinde futbol anlayışını benimseyen bir kulübüz. Bu anlamda hakemlerden daha dikkatli, hakkaniyetli ve objektif olmalarını beklemekteyiz" dedi.

Reklam
Reklam

Çalışkan, bu açıklamayı galip geldikleri maçın ardından yapmalarının da samimiyetlerini gösterdiğini söyledi.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz