Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor defans oyuncusu Erdal Sezek, Yeni Malatyaspor'un bir üst lig hedefi doğrultusunda

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor defans oyuncusu Erdal Sezek, Yeni Malatyaspor'un bir üst lig hedefi doğrultusunda çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Sezek, Nurettin Soykan Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Takımlarını bir üst lige çıkarmak adına gereken mücadeleyi verdiklerini ve vermeye devam ettiklerini belirten Sezek, ancak kendilerinden istenen tabloyu henüz oluşturamadıklarını söyledi.

Bulundukları yerden daha üst sıralarda olmayı düşünürken zaman zaman oynadıkları maçlarda gereksiz puan kaybı yaşadıklarını ifade eden Sezek, "Kurulan ekipten beklenen tek gerçek Yeni Malatyaspor'un üst lige emin adımlarla ilerlemesi. Biz de bunun için buradayız. Panik içerisinde değiliz. İstediğimiz hedefi, bizden istenilen hedefi biliyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Ligin ilk yarısının tamamlanmasına 5 hafta kaldığını hatırlatan Sezek, bu haftaları da en az puan kaybıyla kapatmak istediklerini vurguladı. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıp hedefe varmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Sezek, yeni teknik direktörlerinin Mehmet Altıparmak olduğunu hatırlatarak, "Yeni bir hoca herkes için yeni bir başlangıç. Takımda olumlu bir hava var. Mehmet hocamızı tanıyoruz. Geçmişteki başarılarını da çalıştığı yerleri de biliyoruz. O da bizi tanıyor. Güçlü bir şekilde sezona nasıl başladıysak üstüne biraz daha koyarak emin adımlarla ilerliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

-"Herkes çok inanmış, bu bize güç veriyor"-

Orta saha oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu da Altıparmak'ın takıma olumlu etkileri olacağına inandıklarını belirterek, "Antrenmanlarımızı maça yansıttığımız takdirde zaten önümüzde kimsenin duracağını tahmin edemiyorum. İyi bir ekibiz. Herkes çok inanmış, bu bize güç veriyor" diye konuştu.

Şehrin de yanlarında olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Hacısalihoğlu, bu hafta sonu oynayacakları Ofspor maçında taraftar desteğini her zamanki gibi görmek istediklerini söyledi. Hacısalihoğlu, "Bu maçı en iyi şekilde kazanıp önümüzdeki İnegölspor maçına iyi şartlarda gitmeyi planlıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz