Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Denizli Belediyespor’un son haftalarda en formda isimlerinden Hüseyin Ateş...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Denizli Belediyespor’un son haftalarda en formda isimlerinden Hüseyin Ateş attığı gollerle, Süleyman Olgun ise gol asistleri ile dikkat çekiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizli Belediyespor’u son haftalarda sırtlayan iki isim Hüseyin Ateş ve Süleyman Olgun oldu. İskenderun Demir Çelikspor’a 2, Körfez Futbol Kulübü’ne de 1 olmak üzere son iki haftada 3 gol atan Hüseyin Ateş, toplamda 4 gole ulaştı. Hüseyin rakip fileleri havalandırırken, onu gol pozisyonuna sokan final paslarının sahibi ise Süleyman Olgun. Formlarının zirvesindeki muhteşem ikili, takım arkadaşları ile birlikte Denizli Belediyespor’u sırtlamaya devam ederken, saha içindeki uyumları ile pazar günü oynanacak Ofspor maçında, Denizli Belediyespor’un yine en önemli kozları olacaklar.

Reklam
Reklam

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, takımın oturmuş sistemi içinde Hüseyin ve Süleyman ikilisinin uyumunun Denizli Belediyespor’un aldığı puanlarda etkili olduğunu söyledi.

Sahada birbirlerinin yapacakları hareketleri çok iyi anladıklarını, bunun da takım oyununa pozitif yansıdığına inandıklarını belirten Hüseyin Ateş ve Süleyman Olgun ise, bu uyum sayesinde takıma katkı sağlayabilmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: