Spor Toto 2. Lig

Denizli Belediyespor’un kalecisi Gökhan, başarılı bir operasyonla sol el bileğinden ameliyat oldu.Spor Toto 2. Lig...

Denizli Belediyespor’un kalecisi Gökhan, başarılı bir operasyonla sol el bileğinden ameliyat oldu.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor kalecisi Gökhan Aslan, İstanbul’a giderek ameliyat oldu. Sol el bileğindeki skafoid kemik kırığı teşhisiyle ameliyat edilen tecrübeli kaleci Gökhan’ın eli alçıya alındı. Yaklaşık bir saat süren ameliyatın sonunda, sol el bileğine vida takılan Gökhan, “Ameliyatın en kesin ve kısa çözüm olacağına karar vererek, başarılı bir operasyon geçirdim. 2 hafta alçı sürecinden sonra, alçı çıkarılıp daha rahat olan atel takılacak ve böylece fizik tedavi ile rahatça elimi kullanabileceğim. Şu anda salon çalışmalarıyla antrenmanlarımı sürdürüyorum. 3-4 hafta sonra tam anlamıyla takımımla birlikte çalışmalara başlayabileceğim” dedi.

Reklam
Reklam

Sakatlığı öncesinde gösterdiği başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Denizli Belediyespor’un Çankırıspor’dan transferi Gökhan Aslan, bu sezon 13 maçın 10’un da kırmızı-beyazlıların kalesini korumuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: