Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Kırklarelispor ile oynayacağı...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Kırklarelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF Antrenman Sahası’nda teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Cihan Yeşilırmak katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan kısa pas çalışmasının ardından gerçekleştirilen taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçta oyuncuların istekli ve hırslı oluşları teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın yüzünü güldürdü.

Reklam
Reklam

Antrenman sonrası orta saha oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu ile kaleci Vedat Kapurtu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu, Ankara temsilcisi Çamlıdere Şekerspor karşılaşmasında iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını ancak istedikleri 3 puanı aldıklarını söyledi.

Tecrübeli futbolcu, oynadıkları her maçtan 3 puan almak istediklerini belirterek, “Sahamızda oynadığımız her karşılaşmadan iyi futbol sergileyip, 3 puan almak istiyoruz. Çamlıdere Şekerspor maçında iyi oynamadık. Ama mücadele ederek, kazanmasını bildik. Kazandığımız için mutluyuz. Tabi bunun yanına iyi oyunu da koymak isterdik. Bütün bir hafta bunun için çalışıyoruz. Bazen de çok iyi oynayıp ama kazanamadığımız maçlar oluyor. Sonuçta mücadele ettik ve istediğimiz 3 puanı aldık. Mutluyuz” dedi.

Ligin ilk yarısını 30 puanla tamamlamak istediklerini kaydeden Hacısalihoğlu, “Ligin ilk yarısında son 2 maçımız kaldı. Bu hafta deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacağız. Gerçekten çok önemli bir rakip. Son 2 maçımızı kayıpsız geçmek istiyoruz. Puanımızı 30’a çıkararak, devreye rahat girmeyi planlıyoruz. İnşallah bunu başarırız. Başaracak güçteyiz. Kimsenin bundan bir endişesi olmasın” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yeni Malatyaspor’da kaleci Vedat Kapurtu ise, Kırklarelispor maçında kaleyi kendisinin koruyacağını hatırlatarak, kalenin emin ellerde olduğunu kaydetti.

Başarılı eldiven, ligin ilk yarısında kalan 2 maçlarını kazanmak istediklerine değinerek, “Deplasmanda Kırklarelispor maçını daha sonrada sahamızda oynayacağımız Bayrampaşaspor maçını kazanıp, devreye iyi girmek istiyoruz. Daha sonrada devreye iyi hazırlanıp, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kırklarelispor maçında kalede ben olacağım ve Ziya’nın yokluğunu aratmayacağım. Sezon başından beri iyi bir ikili olduk. İyi anlaşıyoruz. Sıkıntı yok. Kale emin ellerde” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: