Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor, Ankaragücü teknik direktörlüğünden ayrılan Yılmaz Özlem ile anlaşma sağladı....

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor, Ankaragücü teknik direktörlüğünden ayrılan Yılmaz Özlem ile anlaşma sağladı. Yılmaz Özlem'in Bandırmaspor Kulübü'nde sportif direktör olarak görev yapacağı bildirildi.

Teknik direktör Yılmaz Özlem ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladıklarını ifade eden Bandırmaspor İkinci Başkanı Can Gülmezgil, "Fuat Yaman'ın teknik direktörlük görevinden ayrılması ile birlikte zaman kaybı olmaması amacıyla Alper Avcı ile devam kararı aldık. Yeni hoca getirme düşüncesinde olmadık. Bandırmaspor'un başarılı olması için neler yapmalıyız diye çalışmamız gerekir. Hedefi biz koyduk. PTT 1. Lig'e çıkmak kimin aklına gelirdi. Bandırmaspor maçlarında taraftarımızla beraber tek yürek olmalıyız. Taraftar maça geliyor ne oluyorsa maç esnasında oluyor. Tepki neden oluyor ben bunu anlayamadım. Bandırmaspor 1965 den beri her futbolun her aşamasında mücadele ediyor. Maç oynanırsa kazanılır. Şampiyonluk için başka şansımız yok. Hoca gitti, iyi oldu diyemeyiz. 2 yenilgi ve 1 beraberlik Fuat hocanın gitmesine neden oldu. Ancak, Bandırmaspor'un durduğu nokta şu an çok iyi. 8 puan gerideyken 3 puanı yakalamamız bence başarıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Bandırmaspor ile sezon sununa kadar sportif direktör olarak anlaştığını belirten Yılmaz Özlem ise, "Alper hocayı uzun yıllardır tanıyorum. 3 galibiyet 1 beraberlik aldı. Çok başarılı bir teknik direktördür. Bandırmaspor, sezon başında iyi bir takım kurdu" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz