Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, pazar günü İstanbul temsilcisi Bayrampaşa ile...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, pazar günü İstanbul temsilcisi Bayrampaşa ile ilk yarının son maçına çıkacak.

Ligde şu ana kadar iki İstanbul takımıyla karşılaşan sarı-kırmızılı takım, iki karşılaşmadan da 0-0 berabere ayrıldı.

Yeni Malatyaspor, ligin ikinci haftasında Malatya İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşmada Eyüpspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Ligin 10’ncu haftasında da Gaziosmanpaşa ile deplasmanda karşılaşan sarı-kırmızılı takım, bu karşılaşmadan da 0-0 berabere ayrılmıştı.

Reklam
Reklam

2011-2012 sezonunda da İstanbul ekipleri Tepecikspor, Pendikspor ve Gaziosmanpaşa takımlarıyla aynı grupta yer alırken, bu 3 takıma karşı galibiyet elde edememişti. Ligin ilk haftasında deplasmanda Tepecikspor ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılı takım, ligin ikinci yarısında 18’nci haftada sahasında ağırladığı rakibiyle sahadan 2-2lik sonuçla ayrılmıştı. Ligin14’ncü haftasında Pendikspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, ligin 31’nci haftasında da rakibiyle sahasında 0-0 berabere kalmıştı. Ligin 10’ncu haftasında deplasmanda Gaziosmanpaşa ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılı takım, ligin 27’nci haftasında rakibine sahasında 1-0 mağlup olmuştu.

BAYRAMPAŞA MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Öte yandan Yeni Malatyaspor, Bayrampaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tedavileri devam eden Ramazan Kahya, Cihan Yeşilırmak ve Gökhan Sinanoğlu katılmadı. Öte yandan çift kale maçta sakatlanan Emrah Ekmekçi’nin durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Reklam
Reklam

YENİ MALATYASPOR GEÇEN SEZONA GÖRE DAHA BAŞARILI

2011-2012 sezonunda oynadığı 15 karşılaşmada 12 puan toplayan sarı kırmızılı takım, bu sezon oynadığı 15 karşılaşmada 25 puan topladı. Geçtiğimiz sezon geride kalan 16 haftada sadece 2 kez galip gelen Yeni Malatyaspor, bu sezon 6 galibiyet alarak, galibiyet istatistiğini yükseltti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: