Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor'da teknik direktör Adnan Erkan, sezon başındaki...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor'da teknik direktör Adnan Erkan, sezon başındaki heyecanla ikinci yarı için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, iki yarı çalışmalarına sezon başında yaşadıkları heyecan ile başladıklarını kaydetti. Devre arası tatilinde geçen süre içerisinde futbolcuları ve takımla birlikte çalışmayı özlediğini vurgulayan Erkan, “16 Temmuz’da sezon başı çalışmalara başladığımızdaki heyecanı yaşıyorum. Sizler bizim ve camiamız için hep çok önemlisiniz. Artık sizleri iyi tanıyorum ve kimden ne kadar verim alabileceğimi biliyorum. İlk yarının son haftalarındaki performansınızı gördüm ve ikinci yarı bunun altında bir görüntüyü kabul edemem. Çıtamızı her geçen gün arttırmalıyız. Antalya kampında çok iyi yükleme yapacağız. Kimse kusura bakmasın. İşimiz bu. Taviz yok. Kendisine bakan, güçlü olan ayakta kalır ve formayı kapar. Kamp yapacağımız otel, bize en güzel ortamı sağlayacak düzeyde bir yer. Kampta geçecek 10 gün iyi çalışalım ve iyi dinlenelim” dedi.

Reklam
Reklam

Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlılar, sabah antrenmanında koşuların ardından ağırlık çalışması için salona girerken, öğleden sonraki antrenmanda, 3 bölüm halinde toplamda 33 kilometre koşu yaptılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: