Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu, Anadolu Selçukluspor ile oynanan...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu, Anadolu Selçukluspor ile oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşma sonrası statta mini bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından stat çıkışında gazetecilere bir açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ertan Mumcu, toplantıda büyük kararlar almadıklarını kaydetti.

Maç sonrasında kısa bir toplantı yaptıklarını ifade eden Mumcu, “Maç sonunda kısa bir toplantı yaptık ama çok büyük kararlar almadık. Taraftarın tepkisi normal. Onlarda destek verip kazanmamızı bekliyorlar. Olmayınca da tepki veriyorlar bunların futbolun doğasında var. Artık söylenecek fazla bir şey yok önümüzdeki maçlarda telafi etmeye çalışacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Mumcu, rakiplerinin puan kaybettikleri haftada kendilerinin de ellerine geçen avantajı iyi değerlendiremediklerini belirterek, “Tabi mutlaka kazanmamız gereken bir maçta iki puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Aslında söylenecek bir şey yok. İki kez öne geçtiğimiz maçı berabere tamamladık. Rakiplerimiz yine puan kaybetmişti kazansak bizim için bir avantaj olacaktı. Saha şartları gerçekten çok kötüydü çalışmalarla ancak bu hale getirebildik” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz