Spor Toto 2. Lig

1 mağlup oldukları Hatayspor maçını ve önümüzdeki haftalara dair genel bir değerlendirmede bulundu.Devre arasında yaptıkları...

1 mağlup oldukları Hatayspor maçını ve önümüzdeki haftalara dair genel bir değerlendirmede bulundu.

Devre arasında yaptıkları bütün hazırlıkların Hatayspor karşısında 3 puan almak için olduğunu anlatan Özcan, “Bu oynadığımız ilk müsabaka hem puan açısından hem de güven duygusunu tekrar kazanmak açısından oldukça önemliydi. Ama sonuç anlamında sahadan mağlubiyet ile ayrıldık. Oyunu iki bölümde değerlendirebiliriz. Karşılaşmanın ilk yarısında tedbirli ve dikkatli bir oyun tercih ettik, saha içerinde takımla birlikte ilk defa maça çıkan oyuncularımız oldu. Bu oyuncularımızın stresi ve gerginliği takım üzerinde olumsuz etki yapmış olabilir. Basit goller yedik ve verilmeyen 2 golümüz var. Oyuncularımız iptal iki golünde nizami olduğunu ifade ettiler. Hakemlerle ilgili konuşma taraftarı olan bir hoca değilim, bu bahanelere sığınmamak gerekiyor, biz nerede neyi eksik yaptığımızın dersini çıkarmalı ve düzeltmeliyiz. Turgutluspor hepimizin ortak değeridir ve bütün camia ile birlik olup yukarılara tırmanmalıyız. Biz Hatayspor karşısında kaybetmeyi hak etmeden kaybettik. Bu maçı geride bırakıp Nazilli maçını düşünmeliyiz. Deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız ve bu karşılaşmadan puan ve puanlar ile ayrılmak istiyoruz. Ben oyuncularıma güveniyorum, yapılan takviyeler yerine oturacaktır. Başkasının iyi oyuncu bizim için önemli değil benim için benim oyuncularım en iyisidir” dedi.

Reklam
Reklam

“BİZİMLE AYNI HEDEFE YÜRÜMEYECEK OYUNCU TAKIMIMDA YER ALAMAZ”

Sahadaki bazı isimlerin düşük performanslarının ve isteksiz oluşlarının olduğu yönündeki bir soruya ise Özcan, “Bizimle aynı hedefe yürümeyecek oyuncu takımımda yer alamaz. İsimler ve takımdaki değeri beni bağlamaz, ben bizimle aynı ortak payda da buluşan özverili oyuncularla yoluma devam ederim. Taviz vermeyeceğim tek şey takım olgusu ve arzu, istekli oyuncu profilidir. Bunun dışına çıkan hiçbir oyuncu takımımda yer alamaz” diye cevap verdi.

“FORMAYI KİM HAK EDERSE SAHADA O OLUR

Hatayspor karşısında yenilen gollerde defansif hata olduğuna dair sorulan soruyu ise Özcan, “Tabi ki bir hata vardır ki sonucu kalemizde gol olmuştur. Oyuncularımla yapacağım toplantıda bunları detaylı konuşacağız. Ben o oyuncu bu oyuncu diye eleştirmem, yenilen gollerde en uçtan en gerideki oyuncuya kadar herkes sorumludur. Savunma bölgemizde alternatif isimlerimiz var ve gerekli görürsek o isimlere yöneleceğiz. İlk geldiğim günden bu yana söylediğim bir şey var benim takımımda formayı kim hak ederse sahada o oyuncu oynar” şeklinde cevaplandırdı.

Reklam
Reklam

“PLAY-OFF ŞANSIMIZ KALMADIĞI ANDA İSTİFA EDERİM”

Turgutluspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, “Geldiğim günden beri söylediğim Play-off hedefimizden sapmadık” diyerek, “Söylediğim sözlerin arkasındayım. Ben alt sıralarda olan bir takım devraldım ve üst sıralara tırmandırmaya çalışıyorum. Play-off hedefimiz hala asıl hedef olarak önümüzde duruyor. Play-off şansımız kalmadığı anda istifa ederim ama ben Play-off’a kalacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: