Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Gaziosmanpaşa deplasmanından 3 puan ile dönen ve geçen haftayı...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Gaziosmanpaşa deplasmanından 3 puan ile dönen ve geçen haftayı bay olarak geçiren İskenderun Demir Çelikspor, pazar günü oynayacağı Körfez Futbol Kulübü maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, antrenman öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda, "Önümüzde Körfez Futbol Kulübü ardından da Ofspor maçları var. Bu iki karşılaşmada bizim açımızdan zorlu geçecektir. Tüm futbolcularımız bundan dolayı çalışmalarını titizlik içerisinde yapsınlar ki sakat futbolcularımız çoğalmasın" dedi.

Reklam
Reklam

Pazar günü saat 13.30'da 5 Temmuz Stadı'nda Körfez Futbol Kulübüyle karşılaşacak olan İskenderun Demir Çelikspor'da Salih, Mert ile İbrahim’in sakatlıkları sürüyor.

Kulüp Basın Sözcüsü Cihan Önal, yaptığı açıklamada, "Körfez Futbol Kulübü maçı öncesinde Salih, Mert ve İbrahim’in sakatlıkları sürüyor. Sakat futbolcularımızın durumu teknik heyetimizi kara kara düşündürmektedir. Bu üç futbolcumuzun maçta oynayıp oynamayacağına doktorlarımız karar verecek. Bu arada karşılaşma öncesinde takımımızda cezalı futbolcu bulunmuyor" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz