Spor Toto 2. Lig

MANİSA (İHA) – Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor’da yeni transferler takımlarına katkı...

MANİSA (İHA) – Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor’da yeni transferler takımlarına katkı sağlayacaklarını ve üst sıralara tırmanma yarışında önemli rol oynayacaklarını belirttiler.

Kırmızı-siyahlılara devre arası transfer döneminde katılan Fatih Özece, Ertan Koç, Ömer Kaplan, Furkan Aydın, Mehmet Sait Ulucan, Fatih Yılmazlar, Emre Taşkoparan, Bülent Tek ve Kadir Arı yeni takımlarına çabuk uyum sağladıklarını ve Turgutluspor’un lig sıralamasında hak etmediği bir yerde olduğu ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Yeni takımlarına saha içinde ve saha dışında önemli katkılar sağlamak istediklerini dile getiren oyuncular, “Yeni takımımızın üst sıralara tırmanması için varımızı yoğumuzu ortaya koyup mücadele edeceğiz. Turgutluspor yeri alt sıralar değil bunun bilincindeyiz. Fark oluşturmak ve takımımıza pozitif katkı sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştular.

Bu arada yeni transferlerden hafif sakatlığı bulunan Ertan Koç’un tedavisi sürerken, önümüzdeki hafta sahalara dönebileceği ifade edildi. Kadir Arı ise U19 Milli Takım kampında yer aldığı için takımla birlikte çalışmalara katılamıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: