Spor Toto 2. Lig

BALIKESİR (İHA) – Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirspor’da teknik direktör İsmail Ertekin,...

BALIKESİR (İHA) – Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirspor’da teknik direktör İsmail Ertekin, defansif anlamda iyi oyun sergilediklerine değinerek, “Ofansif anlamda ki sıkıntıyı çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Balıkesirspor hafta sonunda sahasında oynayacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen antrenmana futbolcular tam kadro katılırken, idman taktik ağırlıklı gerçekleşti. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran teknik direktör İsmail Ertekin, hafta başından bu yana yapılan çalışmaların olumlu geçtiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Konya deplasmanında öne geçtikten sonra futbolcuların ‘maçı kazandık’ düşüncesinden sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Ertekin, “İdmanlarda gol yollarında ki sıkıntıyı çözmeye çabalıyoruz. Gol atamasak da rakiplerimize attırıyoruz. Takım bütünlüğü içerisinde gol arıyoruz. Rakiplerimize çok fazla gol pozisyonu vermiyoruz. Defansif anlamda sağlıklı işler yapıyoruz ama ofansif anlamda ki sıkıntıyı çözmeye çalışıyoruz. Bu maçta oyuncularımın maç kazanamama stresi top bizde kalsın mantığını öne çıkardı. İç sahada pozisyonları sonuçlandıramıyoruz ama dış sahada sonuçlandırıyoruz. Oyuncularıma belli oranda bakıldığında ortaya koydukları performanstan memnunum. Son vuruşlarda sıkıntı yaşıyorduk bu sorunu da hafta sonunda gidereceğiz. Sahada son derece olumlu işler yapacağız. İnşallah galibiyet serisini sürdürürüz. İsimler önemli değil. Pazar günü farklı takım da sahada olabilir. Pazar günü taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Gelsinler bize tribünden destek olsunlar bizi yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: