Spor Toto 2. Lig

DENİZLİ (İHA) – Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor, kendi sahasında...

DENİZLİ (İHA) – Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor, kendi sahasında oynayacağı Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Adnan Erkan yönetimindeki antrenmana, hasta olan Kemal Bersis ile sakat olan Süleyman ve Uğur katılmadı. Doğan Seyfi Atlı Stadı’ndaki antrenmanda çift kale maç yapıldı. Teknik direktör Adnan Erkan, antrenmanda futbolcuları zaman zaman uyardı ve yapılması gerekenleri hatırlattı.

Teknik direktör Adnan Erkan, Anadolu Selçukluspor maçını kazanmak için bütün güçlerini ve konsantrasyonlarını sahaya yansıtmaktan başka alternatifleri olmadığını söyledi. Maçı kazanıp, çıkış yakalamak ve üst sıralara tırmanmak istediklerini vurgulayan Erkan, herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yapacağına inandığını kaydetti. Yağmur altında devam eden antrenman esnasında oluşan gökkuşağı, muhteşem bir manzara ortaya çıkardı. Futbolcular da bir yandan antrenman yaparken bir yandan da gökkuşağı manzarasının tadını çıkardı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: