Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, ligde ilk...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, ligde ilk 5 mücadelelerinin devam ettiğini belirterek, henüz biten bir şeyin bitmediğini söyledi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Mumcu, Balıkesirspor karşısında iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, “Sahadaki oyundan memnunuz. Yasin’ in direkten dönen topu gol olsa şuan başka şeyler konuşacaktık” dedi.

Mumcu, karşılaşmanın hakemi Sarper Barış’ın yönetiminden memnun kalmadıklarını kaydederek, “Hafta içi Merkez Hakem Kurulu ile görüşmemize ve hakem konusunda maçın zorluğunu arayıp, uyarmamıza rağmen yine bir hakem faciası yaşadık. Abuk subuk kararlar, sonuca etki edecek kararlar var. Birçok pozisyon var ama bunu mazeret olarak söylemiyorum. Bunlarında bilinmesi gerekir diye konuşuyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

İlk 5 mücadelelerinin devam edeceğine dikkat çeken Mumcu, şunları söyledi: “Şuanda liderle aramızda 10 puan fark var. İlk 5 mücadelemiz devam edecek. Futbolda her şey olabilir. Kesin olarak şampiyonluk hedefimiz de bitmedi. Şansımız sürüyor diye düşünüyorum. Bu sonuç bizi üzdü, tatmin etmedi. Ligin ilk yarısında çok puanlar kaybettik ama yinede her şey bitmiş değil. Bundan sonra mücadelemiz her maç yine sürecek.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: