Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da ileri uç oyuncusu Eren Görür, Play-off’a...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da ileri uç oyuncusu Eren Görür, Play-off’a emin adımlarla gitmek istediklerini söyledi.

Ligin 25. haftasında Malatya İnönü Stadı’nda oynanan ve Yeni Malatyaspor’un 4-0 üstünlüğüyle sonuçlanan Altay maçında 2 gol atarak yıldızlaşan Eren Görür, Altay karşısında aldıkları galibiyetin Play-off yolunda büyük önem taşıdığını ancak geriye kalan maçlarda da aynı performansı sergilemek zorunda olduklarını ifade etti.

Golcü futbolcu, ligde Play-off’a kalmayı hedeflediklerini kaydederek, “Özcan Kızıltan hocamızın göreve gelmesiyle birlikte iyi bir performans ortaya koyuyorduk. Geride kalan 2 haftada performansımız gayet iyiydi. Bizim Play-off hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak içinde elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Ligin 26. haftasında deplasmanda oynayacakları Alanyaspor maçından da galibiyetle ayrılarak, Play-off’a emin adımlarla yürümek istediklerine dikkat çeken Eren, “Altay maçında takım olarak kazanmayı çok istedik. İyi mücadele ettik ve farklı bir skor yakaladık. Bu maç geride kaldı. Önümüzde Alanyaspor maçı var. Bu maçı da kazanıp, daha emin adımlarla Play-off’a doğru gitmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güce ve kadroya sahibiz. İnşallah istediğimizi alacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: