Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bozüyükspor’un usta ayağı Haluk Zeybek, her maça...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bozüyükspor’un usta ayağı Haluk Zeybek, her maça final havasında çıkıp ligde kalacaklarını söyledi.

Haluk Zeybek, son haftalarda aldıkları başarısız sonuçların nedenlerine de değinerek önemli açıklamalar yaptı. Zeybek, “Giresunspor maçı önemli ve kazanmamız gereken bir maçtı. Kazansaydık çok büyük bir avantaj yakalayacaktık ve puan farkını 4 puana çıkartacaktık. İlk yarı maça kötü başladık ve 1 gol yedik. Maçların başında maalesef gol yiyoruz. Oyunun ilerleyen dakikalarında vasat bir görüntü sergiledik. Devre arasında arkadaşlarla konuştuk ve maçı kazanamasak bile kaybetmememiz gerektiğini söyledik. İkici yarı toparladık ve iyi de top oynadık. Maçı kazanabilecek pozisyonlarda bulduk ancak değerlendiremedik. Artık önümüze bakacağız. Hafta sonu çok önemli bir maça çıkacağız. Sarıyer ile puan farkını kapatmamız için mutlak kazanmamız lazım. Kazanamıyorsak bile kaybetmeyeceğiz. Çünkü rakiplerimiz bize yaklaştı. İyi bir takımımız var, arkadaşlık ve mücadelemiz de iyi ancak maddi olarak yardım alamıyoruz. Bu yüzden insan ister istemez yüzde yüzünü sahaya veremeyebiliyor. Ama biz elimizden geldiği kadar sahaya çıkıp mücadele etmeye çalışıyoruz. Artık her maçı final olarak görüp mücadelemizi sürdüreceğiz ve ligde kalacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz