Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında Bursa temsilcisi İnegölspor...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında Bursa temsilcisi İnegölspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligde geride kalan 8 haftada istediği sonuçları alarak puan sıralamasında kendisine üçüncü sırada yer bulan Yeni Malatyaspor, lig ikincisi İnegölspor’u sahasında yenerek, play-off’u matematiksel olarak garantilemek istiyor.

Sarı-kırmızılılar, dün ki ter idmanının ardından Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Futbolcular antrenman öncesinde ayak tenisi oynadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas çalışmasının ardından yapılan istasyon çalışmasıyla sona erdi.

Reklam
Reklam

Antrenmanda, ön libero mevkiinde forma giyen Hasan Emre Balcı, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Balcı, takım olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade ederek, “İyi bir seri yakaladık. Özcan hocanın göreve gelmesinin ardından toparlanma oldu. Ama her zaman söylediğimiz gibi play off’tan da bir üst lige çıkılıyor. Hatta daha rahat çıkılıyor. Tabi ki play off’ta da bu işler bazen belli olmuyor. Ama ben birlik ve beraberliğimizi iyi bir seviyede tutarsak, play off’ta zorlanmayacağımızı düşünüyorum” dedi.

Play-off’ta konsantrasyonun çok önemli olduğuna dikkat çeken Balcı, “Play-off’lar teknik, taktikten çok konsantrasyon gerekli. Bu anlamda baktığımız geride kalan 8 hafta da çok dertli toplu oynuyoruz. Bu play-off’lar öncesinde sevindirici. Play-off’ta oynamamız gereken gibi oynuyoruz. Rakibimize saldırmaktan çok daha konsantre olarak oynuyoruz. Genel anlamda takımca iyi toparlandık. Play off’larda da inşallah bunu göstereceğiz” diye konuştu.

Balcı, İnegölspor’u yenerek, play-off’u matematiksel olarak garantilemek istediklerini de sözlerine ekleyerek, “İnegölspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimiz açısından bu maçın önemi daha fazla. Bence bu işimizi biraz daha kolaylaştıracaktır. Rakibimiz daha stresli olacak, biz daha rahat olacağız. Umarım galip geliriz” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: