Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bozüyükspor'un Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, lig de...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bozüyükspor'un Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, lig de kalmayı garantiledikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Cengiz Özkan, 3 puan bekledikleri Tepecikspor karşılaşmasında berabere kaldıklarını belirtti. İlk yarıyı 2-0 kapatmalarına rağmen maçı berabere bitirdiklerini anlatan Özkan "Daha sonra berabere kaldık. Ligde bir beklentimiz olmadığı için ortalarda bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugüne kadar bu takımın düşeceğini inananları üzdük. Bildiğiniz gibi sezonun başından beri bu ligi ortalarda bitirmenin gayretini harcıyoruz. Bu işe başlarken sıkıntılarımızın olduğunu bir üst lige atlama durumumuzun olmadığını söyledik. Borçlarımız bittikten sonra hedeflerimiz PTT Ligi olduğunu söylemek istiyorum. Tabii ki bu hemen olmaz. Ama bu ligde her şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. Haftaya Turgutluspor konuk olacağız. Zor bir karşılaşma olacak fakat biz oraya 3 puan için gideceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz