Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından Altay'da yönetimi, şeffaf yönetim ve ekonomi parolasıyla kulübün geleceği için...

Spor Toto 2. Lig takımlarından Altay'da yönetimi, şeffaf yönetim ve ekonomi parolasıyla kulübün geleceği için tüzük kongresine gidiyor.

Altay Basın Sözcüsü Ergül Gülbent, yeni tüzüğün camiada her kesimden destek verildiğini belirterek, "27 Mayıs Pazartesi günü saat 17.30’da Atatürk Stadı’ndaki Faal Futbol Hakemleri Derdeği’nde tüzük kongresini gerçekleştireceğiz. Yeni tüzüğümüzü genel kurulumuza sunacağız. Camiamızda yeni tüzük üzerinde mutabakat sağlandı. Tüzüğümüzün amacı yönetimlerin ve ekonomik yapının şeffaflığıdır. Yeni tüzük ile birlikte her yıl düzenli olarak mali ve idari kongre olacak. Eğer yönetimler kongrelerde kendilerini ispatlayamazlar 3 ay içinde seçime gidilecek" dedi.

Reklam
Reklam

TARAFTARLARIN DEMOKRATİK HAKKI

Altaylı taraftarların yönetimin düşmesi için imza kampanyası düzenlemesi hakkında da konuşan Gülbent, “Düzenlenen imza kampanyası taraftarlarımızın en doğal hakkıdır fakat yönetimler camianın kendi içinde imza kampanyası hakkını kullanarak düşer. O yüzden taraftarların imza kampanyasının geçerliliği yoktur” şeklinde konuştu.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Balıkesirspor'un yeni sezonda takımda tutmayı düşünmediği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Akburç için girişimlere başladıklarını ifade eden Gülbent, “Akburç ile yapılan ilk görüşme olumlu geçti. Kendisi ile hafta içinde bir kez daha masaya oturacağız” diye konuştu.

Balıkesirspor ile Mayıs 2014'te sözleşmesi bitecek olan Akburç, bu sezon 24 maçta 1325 dakika sahada kalıp rakip filelere 4 gol atmayı başardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: