Spor Toto 2. Lig

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Twitter'daki hesabından Yeni Malatyaspor ile Fethiyespor arasında oynanan 2. Lig...

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Twitter'daki hesabından Yeni Malatyaspor ile Fethiyespor arasında oynanan 2. Lig Play-Off yarı final müsabakasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Maç sonrası Twitter'dan mesaj yayınlayan Çakır, “Bugün Yeni Malatya Spor ile Fethiyespor’un Play-Off Yarı Final Maçında bir kez daha gördük ki maç sadece sahada kazanılmıyor” dedi.

Çakır, karşılaşmayla ilgili yaptığı yorumda, şunları söyledi:

"Bugün Yeni Malatya Spor ile Fethiyespor'un Play Off Yarı Final Maçında bir kez daha gördük ki maç sadece sahada kazanılmıyor. Ama biz alnımızın teri, bileğimizin gücü ve Malatyalı hemşehrilerimizin sevgi ve duasından başka bir şeye güvenmedik, güvenmeyiz de. Ben Yeni Malatyaspor'un Yöneticileri ile, teknik kadrosu ve sporcuları ile elinden geleni yaptıklarına şahidim. Yeni Malatyaspor'un Başkanından malzemecisine kadar tüm ekibini kutluyorum. Maç ile ilgili de takdiri spor kamuoyuna bırakıyorum. Her şey gözler önünde cereyan etti. Ne diyelim Hayırlısı demekten başka. Sorumluluk makamındaki bizler işte bugün olduğu gibi bazen kan kussak da kızılcık şerbeti ictik demek durumundayız. Yüreği sahadaki YMS ile atan tüm futbolseverleri, tüm hemşehrilerimi en hasbi duygularla selamlıyorum. Hayırlı geceler diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: