Spor Toto 2. Lig

İç transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor’da ilk...

İç transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor’da ilk ayrılık ileri uçtan geldi. Bugün masaya oturulan golcü oyunculardan Mümin Aysever ile anlaşmaya varılamazken, Raif Demir yarın saat 17.00’ye kadar süre istedi. Daha önce görüşülen ancak uzlaşma sağlanamayan Ferit ise Turgutluspor ile el sıkıştı.

Genel kurulun ardından Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz Başkanlığında, Kurtiş Güleç, Berat Ertopuz, Serkan Taşdemir, Şükrü Alper Kara, Cebrail Kemer, Celal Ter, Nazmi Kahraman, Özcan Gümüştekin ve Ahmet Güç’ten oluşan İnegölspor Transfer Komitesi, iç transferde bugüne kadar Kemal Hastürk, Mustafa Vargel, Eray Açıkgöz, Alişan Ural, Oğuz Kocabal, Berkay Günay ve Çağdaş Topal ile görüşüp nikah tazelerken, dün gerçekleştirilen görüşmeler beklendiği gibi geçmedi.

Reklam
Reklam

MÜMİN AYSEVER İLE YOLLAR AYRILDI

Hafta sonuna kadar iç transfer çalışmalarını tamamlamak isteyen İnegölspor Transfer Komitesi, golcü isimler Mümin Aysever ve Raif Demir ile masaya oturdu. Futbola Altay alt yapısında başladıktan sonra Balıkesirspor, Afyonspor, Bursa Merinos, Orhangazi, Torbalıspor, Turgutluspor ve bordo-beyazlı formayı giyen Mümin Aysever ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı.

Uzun süren görüşmenin ardından golcü isim yollar ayrılırken, üç sezondur bordo-beyazlı formayı giyen Aysever’in Türkiye Kupasında oynadığı 3 maçta 3, Spor Toto 3. Lig'de 132 maçta 49, Spor Toto 2. Lig'de 37 maçta 13 golü bulunuyor. İnegölspor’un iki sezon önce 3. ligde şampiyon olarak Spor Toto 2. Lig'e adım atmasında, geçtiğimiz sezon ise ligi ikinci sırada tamamlayarak PTT 1. Lig'e yükselme Play-off maçlarına vize almasında büyük pay sahibi olan Aysever, geçen sezon Kızılcahamam (2), Denizli Belediyesi (2), Eyüpspor, Çamlıdere Şekerspor, Tokatspor, Yeni Malatyaspor, Ofspor, Gaziosmanpaşa ve Körfez Futbol Kulübü ağlarını havalandırmıştı.

Reklam
Reklam

RAİF DEMİR SÜRE İSTEDİ

Aynı gün masaya oturulan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un gol kralı Raif Demir ise, Transfer Komitesinden bugün saat 17.00’ye kadar süre istedi. Futbola başladığı Orhangazi Gençlerbirliği’nden İnegölspor PAF takımına transfer edilen, sergilediği agrasif futbol ve attığı gollerle A takıma terfi ettirilen Raif Demir, 3 sezonluk Çanakkale Dardanel macerasının ardından yeniden bordo-beyazlı ekibe dönerken, geçtiğimiz sezon Eyüpspor (3), Anadolu Selçukluspor (2), Körfez Futbol Kulübü (2), Bayrampaşa, Kırklareli, Altay, Yeni Malatyaspor, Çamıdere Şekerspor ve Ofspor ağlarını havalandırarak, Beyaz Grupta Yeni Malatyaspor’dan Eren Görür ile birlikte toplam 13 golle ‘Gol Krallığını’ paylaştı.

FERİT ERİŞÇİ TURGUTLU’DA

İnegölspor’un devre arasında Körfez Futbol Kulübünden transfer ettiği Ferit Erişçi ise, 2. lig takımlarından Turgutluspor ile anlaştı. 27 yaşındaki oyuncu yeni takımı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı makamında, Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan’ın da katıldığı imza töreninde 27 yaşındaki Ferit Erişçi 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Reklam
Reklam

Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan, transferle ilgili yaptığı açıklamada, “Sağ açık, sol açık ve forvet arkası oynayabilen Ferit Erişçi, beğendiğim, istediğim bir oyuncuydu. Ferit’in Turgutluspor’a gelmesi bu sene nasip oldu. Ferit çok şanslı, hem hocası hem de başkanı onu istedi. Kendisine ve Turgutluspor’a hayırlı olsun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz