Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da kulüp basın sözcüsü Enes Perçin, transfer çalışmalarına başladıklarını...

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da kulüp basın sözcüsü Enes Perçin, transfer çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Seçimli Genel Kurul sonrası transfer çalışmaları konusunda yönetimin bir toplantı yaptığını ifade eden Perçin, “Yönetim kurulu toplantısında transfer komitesini belirledik. Bu anlamda 2. Başkanımız Ali Özkan, Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer, Tesis ve Stat Sorumlusu İlyas Karaca ve benim bulunduğum bir transfer komitesi oluşturuldu. Bunun yanında izleme komitesi de çalışmalarını sürdürüyor. Gerek transfer komitesi gerek izleme komitesi gerekse de hocamızın vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmaları daha da hız kazanacak” dedi.

Reklam
Reklam

Perçin, iç transferde oyuncularla görüşmelere başladıklarını kaydederek, “Yönetim olarak ilk toplantının ardından iç transferde görüşmelere başladık. Bu anlamda 5-6 oyuncu ile yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz. Dış transferde de iskeletimizi bozmadan 6-7 oyuncuyu kadromuza katmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: