Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından Tarsus İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarına yarın başlıyor.Kulüp Başkanı İsmail...

Spor Toto 2. Lig takımlarından Tarsus İdman Yurdu, yeni sezon hazırlıklarına yarın başlıyor.

Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık yaptığı açıklamada, 19 Temmuz Cuma günü saat 16.00’da Burhanettin Kocamaz Tesislerinde toplanarak ilk hazırlık çalışmalarına başlayacaklarını belirterek, "Çalışmalarımız Ramazan Bayramı'na kadar burada devam edecek. Bayramın 3. günü Bolu, Gerede, Esentepe de 2. etap çalışmalarımız başlayacak. Bu sezon grubumuzda fazla miktarda kaliteli takım bulunmakta. Şampiyonluğa oynayacak 6 ile 7 takım olması müsabakaların çok zor ve keyifli geçeceğini göstermektedir. Bizde bu yarışın içinde olmak için iyi bir ekiple yola çıkıp başarılı olmak için çok iyi hazırlanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Maçları Şehir Stadyumunda oynamak istediklerini vurgulayan ı Akdağcık, “Kamuoyunda çok konuşulan bu sezonun maçlarını nerede oynanacağı konusunda çalışmalar devam ediyor. Bizde şartlar ve oynamaya müsait hale gelirse Tarsus Şehir Stadyumunda oynamayı arzu ediyoruz” diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Akdağcık, üç mevkideki eksikleri giderdikten sonra transferi kapatacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: