Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Henüz her şey bitmedi, ümidimizi kaybetmedik. Ligde kalmayı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Henüz her şey bitmedi, ümidimizi kaybetmedik. Ligde kalmayı hak edenin Tokatspor olduğunu düşünüyorum" dedi.

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta, deplasmanda Gaziosmanpaşa'ya 2-1 yenildiklerini anımsattı.

Maçı talihsiz bir şekilde kaybettiklerini ifade eden Sözeri, "Gaziosmanpaşa'yı galibiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Gaziosmanpaşalı futbolcular maçın genelinde zaman geçirmeye oynadılar. Bizim taraftarlarımızın bazıları stada alınmadı. Birden bire bizim maçta bilet fiyatları çok yükseldi. Bu durum çok üzüntü verici. Gaziosmanpaşalı futbolculara saygı duyuyorum. Takımımı dışardaki olaylar etkilemiyor desem yalan olur. Futbolcularım bu durumdan çok etkileniyorlar" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ligde 32. haftayı maç yapmadan geçireceklerini belirten Sözeri, şunları kaydetti:

"Henüz her şey bitmedi, ümidimizi kaybetmedik. Rakibimiz Diyarbakırspor'un 2 deplasmanda, 1 içeride maçı var. Bizim ise 1 içeride 1 de deplasmanda maçımız var. Ligde kalmayı hak edenin Tokatspor olduğunu düşünüyorum. Halis niyetle ligde kalmaya çalışan bir takımız. Sezon sonunda inşallah ligde kalırız. 33. haftada oynayacağımız Konya Torku Şekerspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağımız antrenmanla başlayacağız."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: