Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Telat Özden, "Önümüzde uzun bir lig süresi var,

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Telat Özden, "Önümüzde uzun bir lig süresi var, sezon sonunda PTT 1. Lig'e çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Özden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk maçlarının her zaman zor olduğunu belirterek, Alanyaspor maçından 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Alanyaspor maçında rakipleriyle iyi mücadele ettiklerini ifade eden Özden, aynı mücadeleyi hafta sonu deplasmanda yapacakları Gaziosmanpaşa maçında da sergilemek istediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Özden, alınan 3 puanın verdiği moralle Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdükleri dile getirerek, söz konusu maçın her iki takım için de zorlu geçeceğini ifade etti.

Bulundukları Beyaz Grup'ta tüm takımların eşit güçte olduğunu düşündüğünü belirten Özden, "Grupta iyi konsantre olan ve mücadele takımlar birbirlerini yenebilecek güçte. Gaziosmanpaşa ligin tecrübeli ekiplerinden bir tanesi. Kaliteli bir kadroya sahipler. Zorlu bir maç olacak, Gaziosmanpaşa deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Özden, yeni oluşturulan bir kadro ile ligde mücadele ettiklerini ifade ederek, takımla 3 aydır antrenman yaptıklarını, uyum süresini kısa sürede atlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Seyircilerin gelecek günlerde sahada daha iyi mücadele eden bir takım izleyeceğini belirten Özden, "Önümüzde uzun bir lig süresi var, sezon sonunda PTT 1. Lig'e çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Muhabir: Kadir Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz