Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

ÇANKIRI (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor'un teknik direktörü Hakan Yılmaz, "Sarıyer maçı, bizim hedef belirleyeceğimiz

ÇANKIRI (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor'un teknik direktörü Hakan Yılmaz, "Sarıyer maçı, bizim hedef belirleyeceğimiz maçlardan biri olacak" dedi.

Yılmaz, AA muhabirine, geçen hafta Denizli Belediyespor karşısında 3 puan aldıklarını anımsatarak, bu başarıyı bu haftaya da taşımak istediklerini söyledi.

22 Nisan Pazar günü Sarıyer'i ağırlayacaklarını kaydeden Hakan Yılmaz, "Sarıyer maçı, bizim hedef belirleyeceğimiz maçlardan biri olacak. O bakımdan bu karşılaşmayı seyircimizin desteğiyle kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yılmaz, takımın çok zor zamanlar geçirdiğini de vurgulayarak, "Bu zor zamanlarımızda çocuklarımıza hep inandık ve güvendik. Gençlerimize her zaman sahip çıktık. Bu futbolculara şehrin de sahip çıkması gerekiyor. Büyük özlem duyduğumuz TFF 1. Lig için bu destek şart. Geldiğimiz bu nokta, bizi gelecek adına daha da çok ümitlendiriyor" ifadelerini kullandı.

Hakan Yılmaz, kart cezalısı olan Eşref ve Emin'in Sarıyer maçında forma giyemeyeceklerini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: