Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor, yeni sezonun açılışını aynı grupta yer alan Turgutluspor ile oynayacağı dostluk maçıyla

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor, yeni sezonun açılışını aynı grupta yer alan Turgutluspor ile oynayacağı dostluk maçıyla yapacak.

Açılış etkinlikleri kapsamında yeşil-siyahlı futbolcular ve yöneticiler, yarın Kent Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk bırakacak. Daha sonra Emirdağ Mezarlığı'nda Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenleri mezarları başında anacak olan futbolcular, daha sonra maçın yapılacağı Atatürk Stadı'na geçecek.

Sakaryasporlu futbolcular, aynı grupta mücadele edecekleri Turgutluspor ile dostluk maçı yapacak.

Reklam
Reklam

Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir sezon geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarını anlattı.

Başarıyı arzulayan bir takım kurduklarını vurgulayan Yaşlıca, "Sakaryaspor'a hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz. Yeni sezondan ümitliyiz. Bu takımın bu gençlerimizin neler yapabileceğini herkes görecek" dedi.

Yaşlıca, stada girişlerin ücretsiz olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:

"Takımımızın başarısız olacağını düşünenleri sezon sonunda utandıracağız. Bunun için her şeyi yapacağız. Sakaryaspor, Sakarya'nın gururu olacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yarın bir bayram havasında yeni sezonu açacağız. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Hep beraber birlik ve beraberlik gösterisi yapalım."

Muhabir: Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: